Passioneret B&O forhandler siden 1978

Begejstringen for Bang & Olufsens høje tekniske standard, levetid, kvalitet og design er drivkraften bag vores forretning, og den er bestemt ikke blevet mindre igennem de fire årtier, vi har eksisteret. Så i dag har vi udover den oprindelige butik i Bremdal, også en brugtafdeling og et servicecenter med speciale i B&O produkter samt montage afdeling.

 

Brugt, klassisk B&O i høj kvalitet

Udover at have et fuldt sortiment af de nyeste B&O-modeller, har vi specialiseret os i salg af brugte, klassiske B&O-produkter.

I vores brugtafdeling i Bremdal og på webshoppen finder du et stort udvalg af brugte, klassiske B&O produkter i høj kvalitet. Alle produkter er gennemgået på vores servicecenter, som har speciale i disse produkter, og sælges med garanti.

 

 

Fast arbejde fra TV Midt Vest Læs mere
Profilfilm Læs mere

 Montering og installation

Vi er certificeret B&O-installatør og vores montører uddannes løbende i de nye B&O-produkter. Det er din garanti for, at du får en fuldkommen lyd- og billedoplevelse, hvis du vælger at benytte vores montører til installation af dine B&O-produkter. Vores fem kørende montører udfører B&O-service- og installations opgaver over hele Danmark.

» Læs mere om installationer

 

Hvad betyder medlemskabet af Expert for dig?

I kraft af vores medlemskab af Expert er vi selvfølgelig også leveringsdygtige i hele Experts sortiment inden for computer, TV og DVD/Blueray, lyd, foto, telefoner og GPS. Desuden tilbyder vi, som Expert, en bred vifte af ekstra services.


Fokus på den gode købsoplevelse

For os er kvalitet et nøgleord, og vi bestræber os altid på, at du får rådgivning, installation og montering, der er helt i top. Vi lægger vægt på, at du får en suveræn oplevelse og god service, når du handler hos os - såvel i butikkerne som på nettet.

Vi glæder os til at dele både vores personlige begejstring og vores faglige ekspertise med dig, hvor end du besøger os.

» Læs mere om vores historie her

 

Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Bliv ringet op

Altid en super god service. Ved brug af deres montør kommer de altid til tiden og efterlader deres arbejdsområde i rengjort stand. De tager tom emballage med. Alt i alt altid en go oplevelse af handle med Bremdal radio

Karsten Gråbæk

Den eneste ene når du vil have B&O i hjemmet

Søren Blaabjerg Jepsen

Tusind tak for helt fænomenal god service.  Henrik,  Peter og Morten. En lørdag morgen med total desperation endte med succes.
Hilsen
Lone Nørgård Holst-Hansen
PsykologCentret APS

Lone Nørgård Holst-Hansen

Absolut den bedste service - kommer aldrig til at handle andre steder!
Kun positiv herfra +++++

Jackie Skov Lund-Hansen

Stort drive og engagement - brænder for produktet og den rette rådgivning - seriøs og dygtig behandling - klart anbefalelsesværdigt!

Jesper Vingborg

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12

Altid hjælpsom og meget kompetent. 
Her er service en selvfølge !

Lisbeth Bundgaard Bjerre

Tusind tak for helt fænomenal god service.  Henrik,  Peter og Morten. En lørdag morgen med total desperation endte med succes. 
Hilsen 
Lone Nørgård Holst-Hansen
PsykologCentret APS

Lone Nørgård Holst-Hansen
Hvis du sidder hjemme og overvejer et sted at købe nogen form for lækker elektronik, så det her stedet! Service i verdens klasse og der er ikke en mand, som er mere venlig og sympatisk end Morten. For ikke at tale om sælgerne og montørerne fra butikken, de er vildt imødekommende og altid klar på at hjælpe.

Jeg har selv købt et B&O Tv, et af deres play modeller, ved navn V1 og det stikker alt, hvis du sammenligner det med andre former for fjernsyn i den prisklasse. Jeg får alt opfyldt, fantastisk lyd og en vildt smukt billede, et naturligt billede. 
Har også her fornyelig købt et headset, deres nye H8 model. Det kan man  heller ikke andet end rose, med den fantastiske lydisolering som er i, den fungere bare som den skal, der er ikke noget der. I form af, at betjene høretelefonerne er det endelig meget enkelt kræver lidt tilvendelse, da vi fleste er vant til at tage telefonen frem, når man skal skrue op og ned. Til gengæld når du har lært det, virker det bare.  
Mange tænker hold da fast en smør fyrre, men nej. De fortjener det virkelig i denne butik, så synes helt sikkert alle der kigger på denne side og overvejer at tage en tur forbi, skal da bare lige gå ud og hente kalenderen og tjekke hvornår der er tid, hvorefter så lige tage en smut forbi. - Skriver det her mest af alt fordi, jeg ikke synes jeg skal være den eneste der for lov til at opleve så god en service.
Oliver Brix Sparsø

En rigtig god butik med gode folk og servicen i top.

Per Klit

Super service, venligt og imødekommende personale. 
Har lige fået givet vores BeoLit 609FM en restaurering, super godt stykke arbejde.

Tore Gundersborg Sandbøl

En dybdegående viden og forståelse for mit behov gjorde udslaget – og tilsat en fantastisk kundeservice vender jeg med sikkerhed tilbage.

Peter Skou Mogensen

I bought the A2 at your store and we're back home again (the Netherlands). 
Really, it's a great product! What a sound; people are jealous when they hear the sound ;). 
Not a moment regret I bought it.

Thank you again for your professional advice and perhaps we'll meet again.

Gert Jan Fierloos from Netherlands

I received equipment, I bought from you, and everything is in excellent cosmetic and functional condition. 
I thank you very much. I attached a picture taken after installation.

I would not fail to state your details and recommend when needed.

I am fully sastisfait. Thanks again.

Joel from France

Joel from France

Den unge tekniker Simon, som besøgte os i dag for at ordre vores Viasat, skal have et par venskabelige klap på sine skuldre. Han var utrolig høfligt og venlig og forklarede de problemer, vi havde, på en måde, så selv en ældre mand (mig) uden nogen form for teknisk forstand, kunne forstå det.

Så er der noget ved at få en tekniker i huset. Mange tak til Jeres dygtige mand. Og Viasat?
Det fungerer bare perfekt igen.

Claus Gjedsig