Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

Stoftaske til hovedtelefoner

Designet af Raf Simons

Beskyt dine hovedtelefoner med stil med denne lækre stoftaske, der er designet af den anerkendte designer Raf Simons. Tasken er fremstillet af stof fra Kvadrat og har et moderne look. 
Farvevalget til tasken er inspireret af pointillismen– en maleteknik, hvor livagtige farvefelter opbygges ved hjælp af ægte farvestoffer i præcise, enkeltstående prikker. Hver af Rias farvesammensætninger består af tre nuancer af garn. Bunden af stoffet er fremstillet af en tyndere enkelttonet garn, hvorigennem der er vævet tykkere garn i to farver for at skabe diskret teksturerede farvede punkter på tværs af overfladen.
Tasken er en del af vores nye forår/sommer kollektion og vi har derfor kun et begrænset antal. 

kr. 900,00

Fragt: 0 kr.

Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12