Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

BeoPlay Connection Hub.

Tilslut hvilket som helst TV til BeoPlay S8 med et optisk kabel (toslink). Det bliver ikke nemmere. 
Hvis du har et Bang & Olufsen TV, tilsluttes dette via Powerlink.

Bestil NU og få det imorgen

kr. 1.499,00

Fragt: 0 kr.

Få den gode lyd selv om du ikke har B&O tv.

BeoPlay Connection Hub er let at opsætte og anvende. BeoPlay Connection Hub kan forbindes til en hvilket som helst B&O højttalere og tv og kan selvfølgelig anvendes med BeoSound Moment musiksystemet. Ved brug af BeoSound Moment kan du med én enkelt berøring integrerer din musik og forskellige streamingtjenester. Det hele i en samlet løsning. 
Med BeoPlay Connection Hub kan du således mikse produkter og få den unikke Bang og Olufsen lyd ind i din stue, også selvom du ikke har et Bang og Olufsen tv.

Error parsing XSLT file: \xslt\RelatedProdAndCallMe.xslt
Hvis du sidder hjemme og overvejer et sted at købe nogen form for lækker elektronik, så det her stedet! Service i verdens klasse og der er ikke en mand, som er mere venlig og sympatisk end Morten. For ikke at tale om sælgerne og montørerne fra butikken, de er vildt imødekommende og altid klar på at hjælpe.

Jeg har selv købt et B&O Tv, et af deres play modeller, ved navn V1 og det stikker alt, hvis du sammenligner det med andre former for fjernsyn i den prisklasse. Jeg får alt opfyldt, fantastisk lyd og en vildt smukt billede, et naturligt billede.
Har også her fornyelig købt et headset, deres nye H8 model. Det kan man  heller ikke andet end rose, med den fantastiske lydisolering som er i, den fungere bare som den skal, der er ikke noget der. I form af, at betjene høretelefonerne er det endelig meget enkelt kræver lidt tilvendelse, da vi fleste er vant til at tage telefonen frem, når man skal skrue op og ned. Til gengæld når du har lært det, virker det bare. 
Mange tænker hold da fast en smør fyrre, men nej. De fortjener det virkelig i denne butik, så synes helt sikkert alle der kigger på denne side og overvejer at tage en tur forbi, skal da bare lige gå ud og hente kalenderen og tjekke hvornår der er tid, hvorefter så lige tage en smut forbi. - Skriver det her mest af alt fordi, jeg ikke synes jeg skal være den eneste der for lov til at opleve så god en service.
Oliver Brix Sparsø