Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

BeoPlay H9i

BeoPlay H9i er en luksuriøs trådløs over-ear-hovedtelefon med aktiv støjreduktion og et innovativt touch-interface i aluminium. Ingen støj, kun ren musik.

Med BeoPlay H9i får du:

- Førsteklasses luksuriøse hovedtelefoner med over-ear-design

- Trådløs Bang & Olufsen lydsignatur med Advanced Noise Cancellation og Transparency Mode

- Ægte og robuste materialer såsom læder og anodiseret aluminium fremstillet med præcision og fokus på detaljerne.

- Den intuitive touch-interface i aluminium giver dig fuld kontrol over din musik og dine opkald

- Op til 18 timers afspilning med mulighed for batteriskift på lange rejser

 

 

kr. 3.799,00

Fragt: 0 kr.

Nye avancerede funktioner

  • Forbedret lydkvalitet - med en ny basport med en dybere og mere kraftfuld bas er lydkvaliteten i BeoPlay H9i væsentlig forbedret.
  • Forbedret aktiv støjreduktion - der fjerner menneskelige stemmer mere effektivt.
  • Længere afspilningstid - En batteritid på helt op 18 timer, selv med Bluetooth og aktiv støjreduktion slået til.  
  • Transparency mode - Med transparency mode kan du lytte til dine omgivelser, når du vil, med et enkelt tryk. 
  • Nærhedssensor - der automatisk sætter lyden på pause, når du tager hovedtelefonerne af, og starter igen, når du tager dem på igen.  
  • Dobbelt tilslutning og bedre rækkevidde - H9i kan forbindes trådløst med to enheder på samme tid og med en rækkevidde på 37 meter kan du streame musik længere fra din enhed uden afbrydelser. 

 

 

Relaterede varer

Læder etui - ho...
kr. 699,00
Stof etui - hov...
kr. 529,00
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op
Hvis du sidder hjemme og overvejer et sted at købe nogen form for lækker elektronik, så det her stedet! Service i verdens klasse og der er ikke en mand, som er mere venlig og sympatisk end Morten. For ikke at tale om sælgerne og montørerne fra butikken, de er vildt imødekommende og altid klar på at hjælpe.

Jeg har selv købt et B&O Tv, et af deres play modeller, ved navn V1 og det stikker alt, hvis du sammenligner det med andre former for fjernsyn i den prisklasse. Jeg får alt opfyldt, fantastisk lyd og en vildt smukt billede, et naturligt billede.
Har også her fornyelig købt et headset, deres nye H8 model. Det kan man  heller ikke andet end rose, med den fantastiske lydisolering som er i, den fungere bare som den skal, der er ikke noget der. I form af, at betjene høretelefonerne er det endelig meget enkelt kræver lidt tilvendelse, da vi fleste er vant til at tage telefonen frem, når man skal skrue op og ned. Til gengæld når du har lært det, virker det bare. 
Mange tænker hold da fast en smør fyrre, men nej. De fortjener det virkelig i denne butik, så synes helt sikkert alle der kigger på denne side og overvejer at tage en tur forbi, skal da bare lige gå ud og hente kalenderen og tjekke hvornår der er tid, hvorefter så lige tage en smut forbi. - Skriver det her mest af alt fordi, jeg ikke synes jeg skal være den eneste der for lov til at opleve så god en service.
Oliver Brix Sparsø