Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

BeoPlay Earset

TILBUD

Lige nu kan du få dem til KUN 1.950,- FØRPRIS 2.199,-

Gælder KUN til og med 9. september 2018

Videreudvikling af et Bang & Olufsen designikon

Eksklusive trådløse earphones, der har en perfekt pasform og justerbar ørebøjle. Kombinerer avanceret trådløs lydteknologi med et ikonisk design.

Earset er lavet til musik og har en stor og fyldig lyd, der er finjusteret af Bang & Olufsens lydingeniører. De er fremstillet af de bedste og mest robuste materialer og har 5 timers batterilevetid, så de altid er klar til at transformere din hverdags oplevelser med forbedret lyd og justerbar komfort.

Perfekt til dig, der vil have en fantastisk lydoplevelse mens du er aktiv eller bare på farten. 

kr. 1.950,00

Fragt: 0 kr.

Grundlæggende specifikationer

Hovedtelefontype:

Trådløse earphones

Produktmål:

40 mm x 55 mm x 24 mm.

Ladekabel:

1,25 m USB-A til USB-C

Materialer:

  • Aluminium
  • Gummi
  • Polymer
  • Skum

Fjernbetjening:

Fjernbetjening på kabel med 3 knapper

Vægt:

30 g

Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op
Hvis du sidder hjemme og overvejer et sted at købe nogen form for lækker elektronik, så det her stedet! Service i verdens klasse og der er ikke en mand, som er mere venlig og sympatisk end Morten. For ikke at tale om sælgerne og montørerne fra butikken, de er vildt imødekommende og altid klar på at hjælpe.

Jeg har selv købt et B&O Tv, et af deres play modeller, ved navn V1 og det stikker alt, hvis du sammenligner det med andre former for fjernsyn i den prisklasse. Jeg får alt opfyldt, fantastisk lyd og en vildt smukt billede, et naturligt billede.
Har også her fornyelig købt et headset, deres nye H8 model. Det kan man  heller ikke andet end rose, med den fantastiske lydisolering som er i, den fungere bare som den skal, der er ikke noget der. I form af, at betjene høretelefonerne er det endelig meget enkelt kræver lidt tilvendelse, da vi fleste er vant til at tage telefonen frem, når man skal skrue op og ned. Til gengæld når du har lært det, virker det bare. 
Mange tænker hold da fast en smør fyrre, men nej. De fortjener det virkelig i denne butik, så synes helt sikkert alle der kigger på denne side og overvejer at tage en tur forbi, skal da bare lige gå ud og hente kalenderen og tjekke hvornår der er tid, hvorefter så lige tage en smut forbi. - Skriver det her mest af alt fordi, jeg ikke synes jeg skal være den eneste der for lov til at opleve så god en service.
Oliver Brix Sparsø