Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

BeoPlay E8 2.0

BeoPlay E8 2.0 - en opgradering af den populære Beoplay E8.

BeoPlay E8 2.0 kommer med et nydesignet ladeetui, der er udstyret med praktisk trådløs Qi-opladning, USB-C og et forbedret batteri. Der giver dig helt op til 16 timers afspilning.

De trådløse in-ear-hovedtelefoner, BeoPlay E8 2.0 giver dig fremragende Bang & Olufsen Signature Sound, enestående håndværk og moderigtigt design i et smart og eksklusivt produkt. Med dine nye BeoPlay E8 2.0 in-ear hovedtelefoner får du et trådløst ladeetui, designet i ægte læder med indlæg i børstet aluminium, så du kan oplade dem med stil, når du er på farten.

Opgrader til en helt trådløs oplevelse med trådløs opladning, overlegen lyd, intuitivt touch-betjening og fremragende komfort. 

kr. 2.750,00

Fragt: 0 kr.

Relaterede varer

Sort
kr. 950,00
Natural
kr. 950,00
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12