Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

Beoplay E6 Motion

til dig med en aktiv livsstil

De nye BeoPlay E6 Motion kommer med en ny gummiledning, der forbinder ørepropperne og er lavet af materialer, som er særligt velegnede til aktiv brug. Ledningen er nemlig indkapslet i en let og rengøringsvenlig gummibelægning, som er støbt direkte ind i øreproppen for at forhindre snavs og sved i at trænge ind og forstyrre elektronikken. 

Med de nye BeoPlay E6 motion får du:

Kraftfuld
Bang & Olufsen Signature Sound

Moderigtigt, aktivt produkt med et støv - og vandafvisende design

Ørepropper og ørefinner i silikone, der sikrer at dine høretelefoner altid sidder godt, når du er aktiv. 

Op til 5 timers batterilevetid med mulighed for opladning under brug.

En let, trådløs in-ear-høretelefoner, som passer perfekt til en dynamisk og aktiv livsstil. Høretelefonerne kan tilpasses dig, da de har en sikker og ergonomisk pasform, som hjælper dig med at få mest muligt ud af en energisk og aktiv livsstil.

 

 

2.199,00 kr.

Fragt: 0 kr.

Relaterede varer

Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12