Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

BeoPlay A9 MKII

Kraftfuldt og fleksibelt musikstreamingsystem, som arbejder sammen med alle digitale enheder og har den anerkendte Bang & Olufsen Signature Sound. Designet til at give dig en autentisk, ren og medrivende musikoplevelse, så du hører musikken, som kunstnerne havde forestillet sig den. Integreret adgang til de største streamingtjenester – du skal bare berøre A9 let på toppen for at få adgang til flere millioner sange og playlister.

Beoplay A9 passer ind og skiller sig ud – du bestemmer. Du kan skifte træben og cover, så de passer til din personlige stil og dit hjem. Du kan også tage benene af og hænge A9 på væggen ved hjælp af vægbeslaget.

Bestil NU og få det imorgen

kr. 12.999,00

Fragt: 0 kr.

Smuk lyd og unik placering.

Denne højttalere har en forbløffende smuk lyd og har flere unikke placeringsmuligheder. BeoPlay A9 er designet og fremstillet som de smukkeste møbelklassiker - med nøje udvalgte materialer og fokus på hver detalje. Den har musikstreaming via AirPlay og DLNA. Intuitiv betjening som kan kobles med Beo4 fjernbetjening.

BeoPlay A9 i hvid leveres som standard med hvidt frontstof og ben i ahorn
BeoPlay A9 i sort leveres som standard med sort frontstof og ben i valnød

- ønskes vægbeslag kan det tilkøbes for 799,-

Klik her for at læse om serien BeoPlay

 

 

Tilslutning

1 adgang USB stik til iPad/iPod/iPhone
1 adgang til internet
1 adgang til line in

Relaterede varer

BeoPlay A9 Kvad...
kr. 999,00
A9 Dark Grey fr...
kr. 999,00
A9 Dark Rose fr...
kr. 999,00
A9 Dusty Blue f...
kr. 999,00
A9 Light Grey f...
kr. 999,00
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12