Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

iPad Mini 4

iPad holder i anodiseret aluminium (silver), som gør det muligt at montere din iPad på væggen, så din iPad stadig fremstår ligeså elegant og minimalistisk, som Apples design. 

iPad holderen monteres på væggen, så selve rammen kun stikker 14mm ud af væggen. Det muliggør at det medfølgende ligthning kabel enten kan skjules i væggen eller trækkes via hullet på undersiden af rammen.  

Obs. iPad holderne fås også som bord- og gulvstand for en merpris. Kontakt os for at høre nærmere om pris og bestilling af disse holdere.

kr. 1.899,00

Fragt: 0 kr.

Relaterede varer

iPad PRO
kr. 2.899,00
iPad Air/2, PRO...
kr. 2.699,00
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12