Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

Expert Bremdal Radios historie

Expert Bremdal Radio er en familiedrevet virksomhed, som i dag har to butikker i B&O's hjemby Struer. Igennem tre årtier har vi forhandlet Bang & Olufsens radio- og tv-produkter fra butikken i Bremdal og har delt ud af vores begejstring for og indgående kendskab til såvel nye som gamle produkter.

Det hele startede, da Viggo Kristensen åbnede Bremdal Radio i 1978. Han havde i 8 år været ansat hos Bang & Olufsen i Struer og havde fået et indgående kendskab til deres radio- og tv-produkter.

Viggo faldt for produkternes høje tekniske standard, enestående kvalitet og lange levetid, og han ønskede at dele ud af sin begejstring.

Denne begejstring for radio og tv - og i særlig grad B&O's kvalitetsprodukter - har i mere end 30 år været drivkraften bag Bremdal Radio. Begejstringen er bestemt ikke blevet mindre igennem tiden. Bremdal Radio  bliver i dag drevet af Viggos søn, Morten Kristensen, og butikken er i dag en del af Expert-kæden. Med mere end 30 år i branchen kan vi med god samvittighed kalde os eksperter.

I dag udlever vi begejstringen og kærligheden til B&O's produkter i vores to butikker.

Expert Bremdal Radio, Struer

En topmoderne butik i Bremdal med fuldt sortiment af B&O, Apple og mange andre kendte mærkevarer indenfor fladskærms TV, lyd og computere.

Brugtafdelingen i Bremdal

I vores brugtafdeling finder du et stort udvalg af klassiske, brugte B&O-produkter, der alle er klargjorte på vores eget servicecenter med speciale i B&O produkter, og som sælges med garanti. Klassisk kvalitet forgår aldrig. Vi er ligeledes specialister i klargøring og renovering af B&O pladespiller, og vi tilbyder også reparation af din defekte pickup nål.

Vi glæder os til at dele både vores personlige begejstring og vores faglige ekspertise med dig, hvor end du besøger os.

Vi har her fundet historien om alle de overvejelser, der blev gjort, før BeoGram 4002 blev udgivet tilbage i 1974.

Bremdal Radio
Se vores flotte brugtafdeling i Bremdal