Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

Oplev vores nye højtalere fra Harman Kardon

5. december 2018

Vi har fået Harman Kardons nye Citation-serie i butikken

Citation-serien fra Harman Kardon indeholder en række skønne trådløse og kraftfulde højttalere, designet i et stilrent skandinavisk design, som kan fylde dit hjem med lækker lyd. Harman Kardon har i over 65 år produceret luksuriøse lydoplevelser.

Alle højtalerne i Citation-serien kan spille sammen i en multirums opsætning, og giver dig mulighed for at afspille det samme musik i alle husets rum eller forskellig musik i de enkelte rum.

Derudover har Citation-serien, Google Assistant, som betyder at du kan styre musikken udelukkede med din stemme. Google Assitant teknologien aktiveres gennem forskellige stemmekommandoer. Og gør dig ikke alene i stand til at afspille musik ved brug af din stemme, men Google Assistant kan også svare på spørgsmål f.eks. om hvordan vejret bliver i dag.

Se alle vores skønne højtalere fra Harman Kardon Citation-serien her eller hør Mathias fortælle, hvordan Google Assistant virker her

 Nyhed På Web

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op