Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

D. 1 Oktober bliver DAB til DAB+

1. oktober 2017

Med DAB+ får du mere af den radio, du holder af

Fra den 1. oktober sendes alle DAB-kanaler i DAB+-format. Det sker for at give plads til flere radiokanaler og
dermed flere muligheder for at lytte til radio i Danmark.

Dab4

Derfor bliverDAB til DAB+

Den 1. oktober 2017 skifter det digitaleradioformat i Danmark fra DAB til DAB+. DAB+ er
efterfølgeren til DAB. Den nyere DAB+-teknologi giverplads til flere kanaler på sendenettet og dermed mulighed for, at der kan komme flere radiokanaler i Danmark. En lang række regionale kanaler sender allerede i dag på DAB+, og fra den 1. oktober vil alle landsdækkende kanaler, der i dag sendes på DAB, blive sendt på DAB+. Efterfølgende vil der løbende komme nye landsdækkende kanaler til på DAB+, så
danskerne får et større udvalg af radiokanaler.

Om formatskiftet

Beslutningen om formatskiftet bygger på den politiske medieaftale, der gælder for 2015-2018, og som et bredt flertal i Folketinget står sammen om. Medieaftalen er den aftale, der sætter rammerne for alle medier i Danmark, herunder radio. Kulturministeriet har derfor iværksat en informationskampagne, der skal informere om mulighederne for at lytte til digital radio og overgangen til DAB+ i Danmark.

Læs mere om DAB+ og digital radio på mereradio.dk

DAB+-testen

  1. Er din radio en DAB-radio?Hvis der står DAB eller DAB+ på din radio eller iradioens brugermanual, har du en DAB-radio.

  2. Er din DAB-radio købt før 2012? Står der DAB+ på din DAB-radio, eller er denkøbt i 2012 eller senere, er du klar til DAB+. Husk, at selvom du kan modtage DAB+, skal dugenindstille din radio den 1. oktober, så du kanmodtage de nye kanaler, når formatet skifter.

  3. 3. Kan du modtage DAB+ på din radio? Står der ikke DAB+, eller er din DAB-radio købt før 2012, kan du tage DAB+-testen: Genindstil først din radio. Hvis du kan finde og høre DR’s regionale P4-kanaler på din DAB-radio, lytter du allerede til DAB+ og er klar til formatskiftet.

  4. Hvad hvis du ikke kan modtage DAB+? Så kan du lytte til digital radio sådan her: På en DAB+-radio eller via internettet på din computer, tablet, smartphone eller på dit tv.

Købe en Dab+ Adapter her 

Downloade brochure her 

Har du brug for hjælp ? 

Så er du mere en velkommen til at kontakte os på mail@bremdalradio.dk eller telefon 9785 3366

 

 

 

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op