Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

Opgrader til trådløs opladning

14. februar 2019

Livstilsbillede Black

Med den nye BeoPlay E8 2.0, in-ear-høretelefoner, får du en helt trådløs oplevelse med et opgraderet og nydesignet laderetui i ægte læder. Det nye ladeetui giver dig mulighed for at lade din høretelefoner op med stil, mens du er på farten. Og med helt op til 16 timers afspilning kan du nemt bruge BeoPlay E8 2.0 hele dagen. Er de 16 timer ikke nok? Har etuiet kapacitet til tre fulde opladninger, så du nemt kan holde musikken kørende.

BeoPlay E8 2.0 er ligeledes designet med en fremragende komfort for øje, så de sidder behageligt i dine ører. Og med BeoPlay E8 2.0’s intuitive brugeroverflade får du fuld kontrol over musik, opkald og stemmekommandoer. Med blot et enkelt tap på in-ear-høretelefonerne kan du nemlig skifte nummer, bevare opkald og aktivere transparancy mode uden at skulle have mobilen op af lommen.

Har du brug for helt at lukke omgivelserne ude? Kan du gøre brug af BeoPlay E8 2.0’s transparency mode, så du kan koncentrere dig om det du gerne vil. Og med en enkelt håndbevægelse kan du igen stille skarpt på dine omgivelser – vælg mellem fire niveauer af lydgennemstrømning i din BeoPlay app.

BeoPlay E8 2.0 kommer i fire skønne farver – indigo blue, lime stone, sort og natural.

Opgrader dine in-ear-hovedtelefoner allerede nu

Sjældent har jeg været så helhjertet tilfreds med et produkt.

Bang og Olufsen er indbegrebet af smagfuld og luksuriøs indretning, når det er bedst. Produkternes udførelse er minimalistisk af fremtoning og ekstravagant i deres udtryk. Bang og Olufsen emmer af dansk kvalitet, opfindsomhed og design, og vil selvsagt pryde ethvert hjem. Med en kombination af klassisk æstetik og moderne udseende, kan man kun karakterisere B&O, som en kulturel sværvægter inden for dansk boligindretning og teknologi. Desværre følger pris og kvalitet hinanden hånd i hånd, hvilket betyder at jeg, som 21 -årig ikke har haft megen mulighed for at nyde B&O´s andre produkter (endnu!). Jeg vil glæde mig til at købe flere af de herlige produkter i fremtiden.

Kunde til BeoLit 12
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op