Medlem af Expert kæden
Forsæt med at shoppe
Subtotal

+ Fragt


Bestil og betal

Google Assistant bliver tilgængelig i BeoSound 1 og BeoSound 2

26. november 2018

Beosound 1 og Beosound 2 bliver lanceret med Google Assistant og opfylder dermed løftet om stemmestyring på en række højttalere. De to nye, intelligente højttalere kombinerer Googles ekspertise inden for stemmestyring med Bang & Olufsens vedholdende fokus på sublim lyd og uovertruffen kvalitet.


“Vi er på en spændende rejse, hvor vi implementerer stemmeteknologi på tværs af vores portefølje for at øge brugervenligheden for vores designbevidste kunder, der forventer de højeste standarder inden for lyd og håndværk. Da Beosound 2 med Google Assistant er den mest kraftfulde højttaler med den bedste lyd med stemmeaktivering på markedet i dag, markerer dette første skridt en solid forpligtelse over for vores kunder,” siger Petros Belimpasakis, Head of Sound Products hos Bang & Olufsen.


Den kegleformede krop på Beosound 1 og Beosound 2 svæver lidt over overfladen, mens toner af bas strømmer ud nedefra. Fra toppen, som er en anelse åben, sidder den akustiske linse som sikrer at de høje frekvenser spredes horisontalt i rummet og skaber en perfekt 360 graders lydoplevelse. For at sikre at Google Assistant opfanger kommandoer imens højtaleren spiller, har Bang & Olufsens lydingeniører indbygget avanceret akustisk echo-cancelling teknologi samt fem mikrofoner i aluminiumsstrukturen. Tilsammen analyserer de konstant, hvilke lyde der kommer fra højtaleren, og hvilke kommandoer der angives af brugeren.

Højttalere, der mærker din tilstedeværelse
Beosound 1 og Beosound 2 er designet af Torsten Valeur fra David Lewis Designers ud fra en erkendelse af, at folk bruger lyd på forskellige måder. Mens Beosound 1 er designet til at være bærbar og leveres med et indbygget, genopladeligt batteri, har Beosound 2 behov for permanent at være koblet til strøm for at levere sin kraftfulde lyd i fremragende kvalitet. Den sorte komposit-top fungerer som et minimalistisk kontrolpanel, du ganske enkelt drejer som et hjul for at justere lydstyrken. De indbyggede sensorer registrerer, hvilken retning du kommer fra, så du altid swiper i den rigtige retning til næste og forrige sang.

Knyt opgaver til hver enkelt knap
Ud over den indbyggede Google Assistant har Bang & Olufsen tilføjet fire favoritknapper øverst på højttalerne, som via en softwareopdatering i begyndelsen af 2019 vil give dig mulighed for at tildele opgaver til de forskellige knapper. Kommandoer, du ofte vil bruge, som for eksempel streaming af en specifik radiostation, din favorit-playliste, oplæsning af vejrudsigten, eller hvad du har i din kalender i dag, kan tildeles en enkelt knap. Knapperne er indholdsagnostiske, hvilket betyder, at de kan samarbejde med enhver enhed eller musiktjeneste, der er kompatibel med Google Assistant.


Chromecast og AirPlay 2
Med både Chromecast og Apple AirPlay 2 integreret i højttalerne kan enhver større musiktjeneste streames til Beosound 1 og Beosound 2 fra din smartphone og distribueres til et multiroom-setup af højttalere. Dermed har du med Google Assistant integreret i højttalerne en avanceret funktion til at styre din højttaler og andre intelligente enheder i hjemmet.


Pris og forhandler
Beosound 1 og Beosound 2 med den indbyggede Google Assistant er tilgængelige i butikken fra medio december 2018 til en vejledende udsalgspris på 11.000 kroner for Beosound 1 og på 15.000 kroner for Beosound 2.

Hvis du sidder hjemme og overvejer et sted at købe nogen form for lækker elektronik, så det her stedet! Service i verdens klasse og der er ikke en mand, som er mere venlig og sympatisk end Morten. For ikke at tale om sælgerne og montørerne fra butikken, de er vildt imødekommende og altid klar på at hjælpe.

Jeg har selv købt et B&O Tv, et af deres play modeller, ved navn V1 og det stikker alt, hvis du sammenligner det med andre former for fjernsyn i den prisklasse. Jeg får alt opfyldt, fantastisk lyd og en vildt smukt billede, et naturligt billede.
Har også her fornyelig købt et headset, deres nye H8 model. Det kan man  heller ikke andet end rose, med den fantastiske lydisolering som er i, den fungere bare som den skal, der er ikke noget der. I form af, at betjene høretelefonerne er det endelig meget enkelt kræver lidt tilvendelse, da vi fleste er vant til at tage telefonen frem, når man skal skrue op og ned. Til gengæld når du har lært det, virker det bare. 
Mange tænker hold da fast en smør fyrre, men nej. De fortjener det virkelig i denne butik, så synes helt sikkert alle der kigger på denne side og overvejer at tage en tur forbi, skal da bare lige gå ud og hente kalenderen og tjekke hvornår der er tid, hvorefter så lige tage en smut forbi. - Skriver det her mest af alt fordi, jeg ikke synes jeg skal være den eneste der for lov til at opleve så god en service.
Oliver Brix Sparsø
Bremdal radio - medarbejder
Har du brug for vores vejledning?

Henrik er en af vores særlige B&O-rådgiver, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til B&O produkter.

Skriv, så bliver du ringet op